Πρόγραμμα Εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2020

. Συντάχθηκε από

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος το Πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτεμβρίου του ακαδ. έτους 2019-20 ως εξής:

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 RDCBS

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων θα γίνουν εξ αποστάσεως, με τον τρόπο που θα ανακοινώσουν οι διδάσκοντες στη σελίδα τους στο e-class (moodle, απαλλακτικές εργασίες, προφορικά μέσω zoom, συνδυασμός των παραπάνω).

Σχετικά αρχεία:

Απαιτήσεις εξοπλισμού_εξ αποστάσεως εξετάσεις

.Κανονισμός εξ αποστάσεως εξετάσεων_Φοιτητές

Κανονισμός εξ αποστάσεως εξετάσεων_Καθηγητές

Δείτε επίσης την τροποποίηση του ακαδημαϊκού ημερολογίου του ακαδ. έτους 2020-21 στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τροποοίηση Ακαδ_Ημερολογίου_ακαδ. έτους 2020-2021_signed

Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, μπορούν να προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο που βρίσκεται στο κτίριο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών επί της οδού Μπακόλα και Σιαλβέρα στην πόλη της Κοζάνης, στις αντίστοιχες ημέρες και ώρες που έχουν ανακοινωθεί με το πρόγραμμα εξετάσεων, αρκεί να συμπληρώσουν την κατωτέρω Υπεύθυνη Δήλωση και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος (rdcbs@uowm.gr ) μέχρι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

ΥΠ_ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

Κανονισμοί εξ αποστάσεως εξετάσεων

. Συντάχθηκε από
Δείτε τους νέους Κανονισμούς εξετάσεων εξ αποστάσεως για φοιτητές και καθηγητές:

Κανονισμός εξ αποστάσεως εξετάσεων_Καθηγητές

 

 

Πρόγραμμα Εξεταστικής Β΄ Εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-20

. Συντάχθηκε από

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος το Πρόγραμμα της εξεταστικής του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2019-20 ως εξής:

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Β’ΕΞΑΜΗΝΟΥ RDCBS

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων θα γίνουν εξ αποστάσεως με χρήση του λογισμικού “moodle”.

Ο κανονισμός των εξετάσεων και οι οδηγίες στον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων προς τους εξεταζόμενους θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Πρόγραμμα Εξ αποστάσεως Διδασκαλίας

. Συντάχθηκε από

 

  • Δείτε το Πρόγραμμα των Μαθημάτων για την εξ αποστάσεως διδασκαλία εδώ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ 2019-2020
  • Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές του Τμήματος ότι τα εξ αποστάσεως μαθήματα στο Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.
  • Για την πραγματοποίηση των μαθημάτων θα χρησιμοποιηθεί το λογισμικό Zoom.
  • Για την παρακολούθηση των μαθημάτων θα πρέπει να εισέλθετε στην ψηφιακή αίθουσα χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο Σύνδεσμο: https://zoom.us/my/uowm.rdcbs1
  • Εφόσον εισέρχεστε στην αίθουσα από κινητές συσκευές μέσω του οικείου Application είναι πιθανό να σας ζητηθεί το Meeting ID, το οποίο είναι το εξής: 943-648-5610 .
  • Κατά την είσοδό σας στην αίθουσα θα σας ζητηθεί να ορίσετε το όνομα χρήστη. Σας παρακαλούμε να δηλώνετε υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Μητρώου σας (είναι ο αριθμός που φαίνεται στο πάσο σας μετά το 1543-….), διαφορετικά δεν θα γίνεστε αποδεκτοί από τον διδάσκοντα.

Για οδηγίες σύνδεσης στην αίθουσα δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://help.uowm.gr/

Στο παραπάνω σύνδεσμο θα βρείτε :

  1. Οδηγίες για Φοιτητές στο https://help.uowm.gr/?page_id=16  ,
  2. Οδηγίες για Καθηγητές στο https://help.uowm.gr/?page_id=48 , και
  3. Συχνά προβλήματα (για Καθηγητές) στο https://help.uowm.gr/?page_id=197 .

Αιτήσεις για Βεβαιώσεις, πιστοποιητικά κλπ.

. Συντάχθηκε από

Σας ενημερώνουμε ότι, για το διάστημα της αναστολής λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας,  οι φοιτητές οι οποίοι αιτούνται διαφόρων βεβαιώσεων και εγγράφων, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην εφαρμογή του Φοιτητολογίου https://students.uowm.gr/.

Στη συνέχεια θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία του Τμήματος στους φοιτητές τα ζητούμενα έγγραφα.

Λίστα μελλών ΑΠΕΛΛΑ του Τμήματος

. Συντάχθηκε από

Παρακαλώ βρείτε συνημένα τη λίστα των μελλών ΑΠΕΛΛΑ του Τμήματος και το σχετικό απόσπασμα πρκτικών από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου.

Λίστες μελλών ΑΠΕΛΛΑ RDCBS 2020 (αρχείο xls)

Απόσπασμα Πρακτικών Συγκλήτου

Νέα παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση δωρεάν σίτισης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

. Συντάχθηκε από

Παρατείνεται εκ νέου η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση δωρεάν σίτισης, ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες προπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες θα πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στη διεύθυνση https://applications.uowm.gr. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με τη χρήση του ιδρυματικού τους λογαριασμού και απαιτείται η επισύναψη (στην εν λόγω εφαρμογή) όλων των δικαιολογητικών σε ψηφιακή μορφή (αρχείο pdf).

Επισημαίνεται ότι εκτός από την επισύναψη των δικαιολογητικών σε ψηφιακή μορφή (αρχείο pdf), η ηλεκτρονική αίτηση (εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη από τον/την αιτούντα/αιτούσα φοιτητή/φοιτήτρια) μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα αποσταλούν αποκλειστικά μέσω φυσικού ταχυδρομείου ή ταχυμεταφοράς (courier) και εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την καταληκτική ημερομηνία (28-08-2020), στην αρμόδια υπηρεσία του Ιδρύματος, στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην ανακοίνωση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών σχετικά με τη χορήγηση δωρεάν σίτισης και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο:

https://www.uowm.gr/epikairotita/anakoinoseis/anakoinosi-pros-toys-proptychiakoys-foitites-gia-ypovoli-aitiseon-kai-dikaiologitikon-gia-ti-dorean-sitisi-kata-to-akadimaiko-etos-2020-2021/

Σχετικά αρχεία

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ_ΑΚ.ΕΤ.2020-2021-signed

Δεύτερη παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το στεγαστικό επίδομα

. Συντάχθηκε από

Σύμφωνα με το από 29/07/2020 Δελτίο Τύπου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ότι την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Προς διευκόλυνση των δικαιούχων που δεν έχουν υποβάλει αίτηση έως την 29/07/2020, το σύστημα θα επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτημάτων κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και για όσες αιτήσεις απαιτούν την προσκόμιση πρόσθετων δικαιολογητικών από τους δικαιούχους, τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω φυσικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην ανακοίνωση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: 

https://www.uowm.gr/epikairotita/anakoinoseis/anakoinosi-foititikoy-stegastikoy-epidomatos-2019-2020/

Ανάρτηση αποτελεσμάτων αξιολόγησης αιτήσεων ακαδημαϊκών υποτρόφων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

. Συντάχθηκε από

ΑΡΙΘΜ 11 (16-06-2020)-θέμα 3ο -ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛ._signed

Ανακοίνωση ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Πίνακες αξιολογικής κατάταξης υποψηφίων ακαδημαϊκών υποτρόφων ανά γνωστικό αντικείμενο.

Η υποβολή ενστάσεων γίνεται αποκλειστικά και μόνο με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση rdcbs@uowm.gr  το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 17.07.2020.

Εκπρόθεσμες ενστάσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης.

 

Ιωάννης Μπακούρος

Καθηγητής

 

Παράταση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση δωρεάν σίτισης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

. Συντάχθηκε από

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση δωρεάν σίτισης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 έως την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020. (περισσότερα…)

Aπόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου για την μη καταβολή του αντιτίμου χρήσης φοιτητικών εστιών για το εαρινό εξάμηνο 2020

. Συντάχθηκε από

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος, οι οποίοι διαμένουν στις φοιτητικές εστίες του Ιδρύματος, (περισσότερα…)

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

. Συντάχθηκε από

Σύμφωνα με το από 06/07/2020 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας  παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη  29  Ιουλίου  2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και για όσες αιτήσεις απαιτούν την προσκόμιση πρόσθετων δικαιολογητικών από τους δικαιούχους, τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω φυσικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην ανακοίνωση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: 

https://uowm.gr/anakinosi-fititikou-stegastikou-epidomatos-2019-2020/

Διεξαγωγή εξ αποστάσεως εξετάσεων για τους φοιτητές που δήλωσαν ότι δε διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό

. Συντάχθηκε από
Οι φοιτητές/τριες που δήλωσαν ότι δε διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό για τη συμμετοχή τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, μπορούν να προσέρχονται στο κτίριο του ΠΔΜ επί των οδών Μπακόλα και Σιαλβέρα στην Κοζάνη, στις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των προγραμματισμένων εξετάσεών τους, προκειμένου να κάνουν χρήση του διαθέσιμου τεχνικού εξοπλισμού.

Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να προσέρχονται 30 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εξέτασής τους για να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη θερμομέτρησή τους καθώς και η τακτοποίησή τους στους σταθμούς εργασίας.

Δείτε στο παρακάτω link το χάρτη για να προσέλθετε στο χώρο των εξετάσεων:

https://uowm.gr/diexagogi-ex-apostaseos-exetaseon-gia-tous-fitites-pou-dilosan-oti-de-diathetoun-ton-aparetito-techniko-exoplismo/