ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ

. Συντάχθηκε από

Το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του  Πανεπιστημίου Δυτικής  Μακεδονίας σε εφαρμογή της Απόφασης 9/14-05-2020 Θέμα 2o  της  Προσωρινής Συνέλευσης του Τμήματος προκηρύσσει θέσεις υποψηφίων διδακτόρων και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή υποψηφιοτήτων στις παρακάτω θεματικές περιοχές:

α/α  Μέλος ΔΕΠ Βαθμίδα   Θεματική Περιοχή Αριθμός θέσεων ΥΔ Γλώσσα

 

1 Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος Καθηγητής Περιφερειακή ανθεκτικότητα και στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης 1 Ελληνικά

 

Οι υποψηφιότητες με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έχοντας υπόψη την ΔΙΔΑΔ/Φ.69/110/οικ.8189 (ΑΔΑ: 6Δ8Ι46ΜΤΛ6-8ΞΩ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, υποβάλλονται  αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στο e-mail  της στη Γραμματείας του Τμήματος  rdcbs@uowm.gr  από 19-05-2020 έως και 02-06-2020.

Απαιτούμενα/απαραίτητα δικαιολογητικά

α. Αίτηση εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής (επισυνάπτεται ως Παράρτημα Α)

β. Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.

γ. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.

δ. Αντίγραφο Πτυχίου ή τίτλου πρώτου κύκλου σπουδών (για τίτλους ΑΕΙ του εξωτερικού απαιτείται να συνυποβάλλεται και η αναγνώριση ισοτιμίας του τίτλου από τον ΔΟΑΤΑΠ).

ε. Παράρτημα Διπλώματος ή Αναλυτική Βαθμολογία του πρώτου κύκλου σπουδών.

στ. Αντίγραφο ΔΜΣ ή τίτλου δεύτερου κύκλου σπουδών (για τίτλους ΑΕΙ του εξωτερικού απαιτείται να συνυποβάλλεται και η αναγνώριση ισοτιμίας του τίτλου από τον ΔΟΑΤΑΠ)1.

ζ. Παράρτημα Διπλώματος ή Αναλυτική Βαθμολογία του δεύτερου κύκλου σπουδών.

η. Πιστοποιητικό καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2, με τεκμηρίωση όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία για το ΑΣΕΠ (Παράρτημα Β).

θ. Δύο (2) έως τρεις (3) συστατικές επιστολές κατά προτίμηση από καθηγητές/τριες ΑΕΙ, στις οποίες να αξιολογούνται οι ερευνητικές προοπτικές του/της υποψηφίου/ας. Οι συστατικές επιστολές κατατίθενται σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο προκειμένου να ληφθούν υπόψη.

 

Η διαδικασία επιλογής υποψηφίων διδακτόρων καθώς και τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των υποψηφίων διδακτόρων αναφέρονται ρητά στo ΦΕΚ 99/τ. Β΄/27-1-2020 με την υπ΄αριθμ. 1847 απόφαση που αφορά στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης

  Ιωάννης Μπακούρος

            Καθηγητής

Χρήσιμα Έντυπα:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ 18-05-20

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ

ΦΕΚ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ 99_Β_27-1-2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.