Πρόγραμμα Εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2020

. Συντάχθηκε από

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος το Πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτεμβρίου του ακαδ. έτους 2019-20 ως εξής:

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 RDCBS

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων θα γίνουν εξ αποστάσεως, με τον τρόπο που θα ανακοινώσουν οι διδάσκοντες στη σελίδα τους στο e-class (moodle, απαλλακτικές εργασίες, προφορικά μέσω zoom, συνδυασμός των παραπάνω).

Σχετικά αρχεία:

Απαιτήσεις εξοπλισμού_εξ αποστάσεως εξετάσεις

.Κανονισμός εξ αποστάσεως εξετάσεων_Φοιτητές

Κανονισμός εξ αποστάσεως εξετάσεων_Καθηγητές

Δείτε επίσης την τροποποίηση του ακαδημαϊκού ημερολογίου του ακαδ. έτους 2020-21 στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τροποοίηση Ακαδ_Ημερολογίου_ακαδ. έτους 2020-2021_signed

Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, μπορούν να προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο που βρίσκεται στο κτίριο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών επί της οδού Μπακόλα και Σιαλβέρα στην πόλη της Κοζάνης, στις αντίστοιχες ημέρες και ώρες που έχουν ανακοινωθεί με το πρόγραμμα εξετάσεων, αρκεί να συμπληρώσουν την κατωτέρω Υπεύθυνη Δήλωση και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος (rdcbs@uowm.gr ) μέχρι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

ΥΠ_ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.