ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΜΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»

Ανακοινώσεις

Η Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ) της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (MIS 5051039)», στο πλαίσιο λειτουργίας της σας προσκαλεί, στο βιωματικό εργαστήρι με τίτλο: «Έμφυλα Στερεότυπα και Αναπαραστάσεις τους σε Διαχρονικά Παραμύθια», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 4μ.μ. με 6μ.μ. σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης. Το εργαστήρι αυτό εντάσσεται σε μια σειρά από εργαστήρια, τα οποία διοργανώνουμε στην Κοζάνη, με γενικότερο θέμα: «Συντροφικές Σχέσεις και Ισότητα ανάμεσα στα Φύλα».

Το εργαστήρι αποτελεί κάλεσμα συμμετοχής, προβληματισμού και ανακατασκευής της πραγματικότητας. Άραγε πως επιδρούν τα έμφυλα στερεότυπα στην καθημερινότητα μας και πως αναπαρίστανται σε διαχρονικά παραμύθια; Έλα στην διαδικτυακή μας ομάδα να αναστοχαστούμε και να γράψουμε το παραμύθι από την αρχή!

Μέγιστος Αριθμός Ατόμων: 15

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε email με το ονοματεπώνυμό σας, το τμήμα φοίτησής σας και το έτος σπουδών σας στη διεύθυνση: myfeo.psy.koz@uowm.gr. Χρησιμοποιείστε ως θέμα email: Συμμετοχή στο Βιωματικό Εργαστήρι με τίτλο: «Έμφυλα Στερεότυπα και Αναπαραστάσεις τους σε Διαχρονικά Παραμύθια»

Διοργανώτρια: Σεψά Ελπίδα- Ψυχολόγος ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. Κοζάνης
Ομιλήτρια: Σερσέμη Παρθένα- Κοινωνική Λειτουργός Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης