Εγγραφές Πρωτοετών

Δελτία τύπου

Αγαπητοι φίλοι και επιτυχόντες στο Τμήμας μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές των Πρωτοετών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στα ΑΕΙ, θα πραγματοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που θα ενεργοποιηθεί μετά την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου. Η σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας τις προσεχείς ημέρες, μετά την έκδοση της εγκυκλίου.

Στη συνέχεια, για την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα πρέπει να μας αποστείλετε κάποια δικαιολογητικά, αλλά γι αυτό θα βγάλουμε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας, μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών.

Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι οι προθεσμίες για κατάθεση αιτήσεων για τη σίτιση και τη στέγαση δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά, μόλις αναρτηθεί η σχετική απόφαση από το αρμόδιο Τμήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σίτηση και την φοιτητική εστία στις εγκαταστασεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοιλα πατήστε εδώ : https://www.teiwm.gr/foititiki-merimna/ και https://www.teiwm.gr/foititiki-estia/.

Για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με το Τμήμα μας μπορείτε να επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook.

Stay tuned.

Post a comment