Διευκρινήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στη διαδικασία της Ακαδ. Ταυτότητας (ΠΑΣΟ), επιλογής συγγραμμάτων κλπ.

Δελτία τύπου

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του τμήματος ότι:

Οι φοιτητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά την υποβολή της αίτησης για έκδοση της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) ή κατά την υποβολή της αίτησης για την επιλογή των συγγραμμάτων στην πλατφόρμα του ΕΥΔΟΞΟΥ,ή κάποιον άλλο πρόβλημα που σχετίζεται με τις πλατφόρμες στις οποίες εισέρχονται με τους κωδικούς τους (e-class κλπ)  μπορούν να προσέλθουν στο εργαστήριο 1107 την Τρίτη 05-11-19 και ώρα 11:00 -13:00, στους κ. Κάβουρα Ιωάννη και Κωνσταντινίδη Ανδρόνικο, για να τους βοηθήσουν και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα σχετικά με τα ανωτέρω.

Από τη Γραμματεία

 

Comments(2)

  1. REPLY
    comment Γιώργος says

    Καλησπερα,
    ειμαι πρωτοετης φοιτητης μολις δημιουργησα τον ιδρυματικο μου λογαριασμο αλλα δεν μπορω να συνδεθω στην ηλεκτρονική υπηρεσία απόκτησης ακαδημαϊκής ταυτότητας με αυτους τους κωδικους. Τι πρεπει να κανω;
    Δεν μπορω να παρευρεθω στο εργαστηριο 1107 διοτι δεν μενω στην κοζανη.

    • REPLY
      comment Γραμματεία Τμήματος says

      Από τη στιγμή που δημιουργείτε τους Ιδρυματικούς σας λογαριασμούς, θα πρέπει να περιμένετε κάποιο διάστημα (2-3 ώρες) και μετά να προσπαθήσετε να εισέλθετε στις διασυνδεόμενες πλατφόρμες (πάσο, e-class, ΕΥΔΟΞΟ κλπ.), για να προλάβουν να ενημερωθούν οι πλατφόρμες.

Post a comment