Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Δελτία τύπου

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος ότι από την Πέμπτη 26 Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα στο Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης.

Για την πραγματοποίηση των εξ αποστάσεως μαθημάτων θα χρησιμοποιηθεί το λογισμικό Zoom.
Στο Τμήμα θα λειτουργήσει μία αίθουσα τηλεδιάσκεψης στην οποία οι φοιτητές θα εισέρχονται από σύνδεσμο, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
Οι φοιτητές θα εισέρχονται στην αίθουσα χωρίς στοιχεία πρόσβασης.
Θα εισέρχονται σε αίθουσα αναμονής, μέχρι να τους αποδεχθεί ο διδάσκων στην αίθουσα.
Το Πρόγραμμα των Μαθημάτων αναδιαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα
15:00 – 16:30 : ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΝΟΡΟΥ & ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (Τοπάλογλου Ελευθέριος)
Τρίτη
9:00 – 10:30 : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (Καλογιαννίδης Σταύρος-Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος)
11:00 – 12:30: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΙΙ: ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Λοϊζου Ευστράτιος)
Τετάρτη
9:00-10:30 : ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (Σαμαρά Ελπίδα)
15:00-16:30 : ΑΡΧΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (Τσακιρίδου Ελένη)
Πέμπτη
12:00-13:30 : ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ (Μπλάντα Αικατερίνη)

Όπως φαίνεται ανωτέρω τα μαθήματα θα διαρκούν μιάμιση ώρα. Ο φόρτος εργασίας στα μαθήματα θα παραμείνει ίδιος και κατά συνέπεια και οι πιστωτικές μονάδες. Η μείωση των ωρών διδασκαλίας θα αντισταθμιστεί με αύξησης της ύλης ή την εκπόνηση εργασιών. Οι διδάσκοντες θα μπορούν να δίνουν απαλλακτικές εργασίες στους φοιτητές, όπου κρίνουν ότι είναι εφικτό, χωρίς εκπτώσεις στην ακαδημαϊκή ποιότητα των εργασιών.
Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε καθημερινά τις Ανακοινώσεις του Τμήματος και του Πανεπιστημίου, προκειμένου να ενημερωθείτε έγκαιρα για τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Σας παρακαλούμε για τυχόν ερωτήματα ή διευκρινήσεις σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή ο,τιδήποτε άλλο να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τη Γραμματεία του Τμήματος στο e-mail: rdcbs@uowm.gr καθώς, λόγω των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοιού, δεν είναι πάντα εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία.

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και δύναμη!

Post a comment