Τροποποίηση προγράμματος διδασκαλίας χειμ. εξάμηνου 2020-21

Μαθήματα

Δείτε το τροποποιημένο Πρόγραμμα των Μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-21 (εξ αποστάσεως διδασκαλία) εδώ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ 2020-21 (2ο)

Οι αλλαγές αφορούν στα μαθήματα “Νεότερη Ευρωπαϊκή Ιστορία” και “Ξένη Γλώσσα – Ρωσικά”, τα οποία αλλάζουν ώρα διδασκαλίας.

Το μάθημα “Επιστημονική Μεθοδολογία & Ηλεκτρονικές Εφαρμογές” του κ. Χατζηθεοδωρίδη δεν αλλάζει ώρα  και παραμένει 12:00-13:30 κάθε Πέμπτη.

Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές του Τμήματος:

  • Για την πραγματοποίηση των μαθημάτων χρησιμοποιείται το λογισμικό Zoom.
  • Για την παρακολούθηση των μαθημάτων θα πρέπει να εισέλθετε στην ψηφιακή αίθουσα χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο Σύνδεσμο: https://zoom.us/my/uowm.rdcbs1
  • Εφόσον εισέρχεστε στην αίθουσα από κινητές συσκευές μέσω του οικείου Application είναι πιθανό να σας ζητηθεί το Meeting ID, το οποίο είναι το εξής: 943-648-5610 .
  • Κατά την είσοδό σας στην αίθουσα θα σας ζητηθεί να ορίσετε το όνομα χρήστη. Σας παρακαλούμε να δηλώνετε υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Μητρώου σας (είναι ο αριθμός που φαίνεται στο πάσο σας μετά το 1543-….), διαφορετικά δεν θα γίνεστε αποδεκτοί από τον διδάσκοντα.

Για οδηγίες σύνδεσης στην αίθουσα δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://help.uowm.gr/?page_id=48