ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι  πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 1η ορκωμοσία του Τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης  στα μέσα περίπου Νοεμβρίου, της οποίας η ακριβή ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Παρακαλούμε όσοι πληροίτε τις προϋποθέσεις και επιθυμείτε να ορκισθείτε να συμπληρώσετε την απαραίτητη αίτηση ορκωμοσίας και να την αποστείλετε υπογεγραμμένη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο mail της Γραμματείας  (rdcbs@uowm.gr) από σήμερα Παρασκευή 22/9/2023 έως και την Κυριακή 8/10/2023. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση    ΑΙΤΗΣΗ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΔΑ
  2. Αστυνομική Ταυτότητα και από τις δύο όψεις.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

  1. Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής Προγράμματος  Erasmus (όσοι μετακινηθήκατε)   ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ERASMUS
  2. Το αποδεικτικό της κατάθεσης εάν επιθυμείτε την παραλαβή του πτυχίου σε πάπυρο . (Απαιτείται η κατάθεση 20,00€ στην  Εθνική Τράπεζα στον Λογαριασμό με IBAN:GR7401103770000037754073973), (ως επωνυμία εμφανίζεται «Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας») με την αιτιολογία “ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ_80677_ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΠΑΠΥΡΟΥ”.
  3. Η ακαδημαϊκή ταυτότητα μπορεί να επιστραφεί και να ακυρωθεί την ημέρα της ορκωμοσίας από τη Γραμματεία.

Υποχρεωτικά οι τελειόφοιτοι/τες θα πρέπει να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr του Γραφείου Διασύνδεσης «ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ»

Όσοι έχετε  εκκρεμότητες με τις υπηρεσίες του Ιδρύματος (π.χ. Βιβλία, Κάρτα Βιβλιοθήκης) πρέπει να τις τακτοποιήσετε πριν την ορκωμοσία.

Για την ακριβή ημερομηνία και το διαδικαστικό μέρος της τελετής ορκωμοσίας θα γίνουν νέες ανακοινώσεις

Από την Γραμματεία